View Single Post
Eski 24-06-2011, 18:45   #1544
Badee
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 30-09-2010
Bazı seyleri yanlıs biliyorsunuz her tavuk gürk olmaz cinse göre deyişir yumurta tavuğunun gürk olmasını beklemek biraz komik olur eğer olmussa cinsinde devsirmelik vardır.Ayrıca damda tavuk besleyen arkadas günesin cok olduğu saatlerde günsei direk almaması icin oralara cuval ger böylece gölge yaratmıs olursun.Ayrıca tavukların ilk etapta giremiceği bir yere toprak sericine buğday ek ve üstünü cığne bu toprağı sıkıstırır ve buğdaylar bittiğinde tavuklar onları otlarken köklerının cıkmamasını sağlar üstünü cığnedıkten sonra sula topagı ıkı gün ara ıle böylece sitreslerini alırsın.Ayrıca yiyeceklerinde cesitlik kullan sitresleri gitsin belliki alanları az ve bir birlerine sarıyorlar sıkıntıdan kavga cıkıyor.Neyse gelelim benim soruna benim yumurtlayan feriklerden biri sürekli boğazından hırıltılı sesler cıkarıyor arada öksürür gibi pıskırır gibi sesler cıkarıyor uzun süredir böyle hasta gibi deyil ama belliki bir sorun var bu konuda bilgili olan varsa bana bilgisini aktarsın.Ayrıca cinsi güzel yumurtalık genc civcivler arıyorum varsa olan satmak isteyen bana bildirsin lütfen.

Badee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön