View Single Post
Eski 22-06-2011, 12:42   #506
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili S.Durul,mavili ebruli çiçekleri bende çok severek aldım,çiçeklerini şu anda biraz döktüler,ilk defa bu çiçeği edindim.

Acaba aynı çiçeklenme devam edecek mi,meraktayım.Yarı gölgeleri seviyorlar gibi..... İsimlerini ben Obelya diye hatırlarken,Sevgili Gilan Lobelya olarak düzeltti,sağolsun .

Sevgili Gilancığım,cam güzelinin yakın resimlerini çektiğim de üzüleceksin ,çünkü bütün çiçekleri döküldü,düzelecek diye bekliyorum.Ama bu sene bütün cam güzellerim heba oldu ,çoğunu söküp yerlerine katmerli kokoş diktim, tabii üzülerek.

Sevgili Cetasule teşekkürler ediyorum ziyaretlerin için, bende bu gece bahçene bir göz atmak istiyorum, belki beğendiklerimin bazılarını yolar kaçarım canım ))).

Sevgili Sevim.K bizim Kuduruk hakkında söyledikleriniz çok doğru ama annesini çok oyalıyor,kızcağız onunla uğraşmaktan adeta kendini kaybetti. Biz ailece 4 çocuk büyüttük ama böylesi görülmedi .Felaket yaramaz bir çocuk, kendine zarar verecek diye korkuyoruz. Arkadaşlar hepinize selam ve sevgilerimi yolluyorum. görüşmek üzere...

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön