View Single Post
Eski 22-06-2011, 01:46   #512
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Yeşillim,
Başarınız taabiki deneyim ve tecrübe sahibi olan hoya lara gönül vermiş dostlarımızındır.
Benim içinde geçerli bu sözlerim. Hoyaları sadece sevmek hayran hayran bakmakla sağlıklı büyümüyorlar.
İyiki bu çatı altında bilgi paylaşımı var yoksa yurtdışından getirtip getirtip öldürürdük hoyaları taki pes edinceye kadar.
Binbir zahmetle ve stressle edindiğimiz hoyalarımız birer gözbebeği bizim için. Salt takas yapabilmek adına Tabiiki çeliklenmemeli. Öncelikle sürgünlerinden çıkacak olan çiçek saplarını gözlemlemek en doğrusu.
Dilaver Bey'in sözleri aklıma geldi, Hoyalarımı çelikleyip satmayı düşünüyorum dediğimde ilk söylediği şu sözler oldu, çiçeklerini görmeden bunu yapmazdım tavsiyesi oldu. Nedeni hoyaları tamamlayan güzellik çiçekleridir. Çeliklememiş olsaydım birçoğunun çiçekleri olacaktı şimdi.
Benim hiç acelem yok, ne zaman bir büymüme sözkonusu olursa budanma gündeme gelirse o zaman sırada bekliyor olacağım.
Hobii amaçlı bakılan hoyaların çıkarttığı her bir yaprağın ve her bir sürgünün verdiği hazzı bizler anlarız.
Ben biliyorumki Sevgili Yeşillim bana birgün hoya fungii yle süpriz yapacak.
Samimi açıklaman içinde ayrıca çok Teşekkür ederim.
Arada birde olsa resimlerini uzaktan seyir eyleyelim, bu bile yeter. Biliyorumki çok sağlıklı bir hoya fungii yurdumuza kazandırıldı. Sıradaki seyri inşallah çiçekleri olur.

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön