View Single Post
Eski 22-06-2011, 00:48   #11
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Burası balkon muuu beşyüz metrekarelik bir seramı ?

Sevgili bettyycim, zaman zaman balkon sayfanıza girip bu güzellikleri takip edip izliyorum, inanın her şey o kadar güzel ki, mesaj yazan arkadaşlar bana yazacak bir şey bırakmıyorlar, bazen bir şey (hiç değilse bir kusur) bulayım da iki kelime yazayım diyorum inan bulamıyorum her şeye o kadar güzel bakıyorsunuz ki, söyleyecek bir cümle bulamıyorum, çok güzel çok güzel olarak arkadaşlarımız üstüne basa basa söylemişler ve bu cümleleri gerçekten hak ediyorsunuz ve her biri samimi ve içten söylenen cümleler, bilmiyorum söylendimi bana da harika harika demek kaldımı açaba.

Eline sağlık gerçekten her şey çok çok güzel.

Bir şeyi merak ediyorum ve hayret ediyorum, beşyüz metrekarelik bir serada ancak olacak şeyler nasıl oluyor da bir balkonda üstelikte bu kadar güzel olabiliyor, gerçekten sizi kutlarım ve bu güzelleri yetiştireni tanımak ve kutlayıp tebrik etmek isterim. İnşallah bir toplantıda oda olur.

Ayırmış olduğunuz liliuma çok çok teşekkür ederim, değişik bir tür çok güzel bir tür ve çoğaltılması gereken bir nadide, emin ellerde olacağını ve çoğalacağının sözünü şimdiden verebilirim. İleriki yıllarda paylaşımada koyarız tabi ki, sizin izniniz olursa.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön