View Single Post
Eski 21-06-2011, 16:21   #1499
füsunANK
Ağaç Dostu

füsunANK's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Sn. drhegeli, yaptığım kopyala yapıştır bana pek bir zahmet getirmedi. Okunabilirliğin bu şekilde arttığını düşünüyorum. Linke tıklamaktansa bilginin kendine direk erişmek benim daha çok hoşuma gidiyor , belkide ondan böyle yaptım, bilmiyorum yani Okudum ve paylaştım. Neden paylaştığıma gelince, clematis hakkında bilgi sahibi değilim. Üye arkadaşlardan görerek bu bitkiyi edindim. Bu siteyi çok seviyorum fakat hoşuma gitmeyen bir yönü var ki , o da bilgiye ulaşmanın çokda kolay olmayışı. Clematis hakkında genel bir bilgi edinmek için ikibin küsur mesaj okumaya vaktim yok açıkcası. Aslında keşke bitkinin genel özellikleri bir konuda toplanabilse, bir başka konuda Clematis hakkında konuşmalar olarak açılabilse, o zaman vakit kaybı önlenmiş ve bilgiye direk ulaşılmış olur. Dolayısı ile bende burada uzun sürede bulacağım toplu bilgiyi netten edinmeye çalıştım. Okuyuncada buraya kopyaladım. Belirttiğiniz gibi yanlışlar mutlaka vardır. Detayla ilgilenmek isteyen arkadaşlarda sanırım daha derin araştırma yaparlar. Benimki tamamen genel bilgiye yönelik bir araştırmaydı. Herhangi bir yanlış durum varsa mesajı silebilirim. Saygılar.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön