View Single Post
Eski 21-06-2011, 12:56   #511
yeşillim
Ağaç Dostu

yeşillim's Avatar

Giriş Tarihi: 28-01-2008
Hatice Hanım, Fungii’nin benim benim için çok ama çok özel olduğunu söylemeliyim.
Mum çiçeğinden sonra ilk hoyam, 2010 yılında sayın dkp’nin ortak siparişi organize
Edip benin de siparişe katıldığım ve siparişi beklerken onun yapraklarıyla içimden konuşmam. Niye içimden söyleyim mi!! Annem kafayı yedi lafını duymamak için.
Yahu bana gülüyorlar o zaman…

Hazır konu açılmışken, siparişin açılmasını da forumdan hep takipteydim. Bu arada boş
Durmadım, hep okudum, Hoya hakkında bizden önceki üyelerin deneyimleri bana ders oldu. Dersime iyi çalışmışım ki fena da gitmiyor.

Şimdi esas konu; yalnız hobi amaçlı baktığım için elimdeki hoyalardan, onlara zarar vermeden tamamen takas yoluna gitmeyi düşünüyorum. Malum emek, emeğe saygı…
Sanırım böylesi karşı taraf içinde iyi olur düşüncesindeyim. Öncelik sırası söz verdiklerimedir. Baktım Fungii’m müsayit takas yoluna sizi sıraya aldım.
Bazen Fotoğraf eklerken düşünmüyorda değilim. Şimdi özelden hoyam için bir kol, azasını
Kırmam istenirse.!! Paylaşırım ama, dedim ya madem hobi niye durduk yerde bitkimin kanadı kolu kırık olsun ki !!!

Umarım anlatabilmişimdir…

yeşillim Çevrimdışı   Başa Dön