View Single Post
Eski 20-06-2011, 09:14   #508
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili a1919,
bütün çabam yurtdışındaki güzellikleri Sizlerin yakınınıza taşımak olacak. Aynen yabancı forumlarda iç geçirerek gördüğüm güzellik bunlar henüz yolun başındayız. İş yeri değil evet, çarşı pazar işlerim olunca cafedeki emekli oyuncular oluyor genelde. Mutfak ve buzdolabı Size ait çiçeklerim bana deyip çıkıyorum,bazen işim uzun sürüyor. Döndüğümde bardaklar bile yıkanmış 1 kişiyi nöbetçi seçmişler beni bekliyor, ya da bahçevana kapıyı kilitletip gidiyorlar. Ben döner dönmez seçilen 1 kişi hemen hesap ödemeye geliyorhep şu sözleri kullanıyorum, burası çiçeklerime ve size ait bana ait değil işletme yok farzedin diyorum. İş yeri olabilmesi için ancak seraya dönüşünce olacak şu anda muhteşem bir hoobi. İlerde satış sitesi bile açmayı planlamıyorum yani, azıcık olan rezerve aldığım olay bile bazen strese dönüşebiliyor Cafe olayına hoyalarımın hatırına katlanıyorum inanınki, cafe açıpta müşteri bekleyen büyük hüsrana uğrar bu işletmede, sadece pazar günleri çok yoğun oluyor onada ya sabır diyorum hoyalar herşeye katlandırıyor inanınki.
Uzaklardaki güzellikler artık yurdumuza taşınıyor Sizlere 1 adım yakına diyebiliriz, sadece tatil planlarınızı Antalya için yapacaksınız olay bu

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön