View Single Post
Eski 20-06-2011, 08:29   #51
tturt
Ağaç Dostu
 
tturt's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-04-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 4,506
Son iki hafta hem evdeki yoğunluk hem iş yoğunluğundan siteye fazla zaman ayıramamıştım. Güler Hanım'la İstanbul toplantısından sonra görüştüğümüzde Sapanca toplantısı olacağından haberdardım, fakat tarih netleşmemişti. Hafta sonu Adalet Hanım'dan toplantı hakkında konuşulduğunu öğrenince Güler Hanım'ı aradım konuyla ilgili konuştuk.

Öncelikle Sapancaya gelecek tüm arkadaşlarımızı evimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim. Farklı organizasyonlar olmayacaksa evimizde, bahçemizde sizleri misavir edebiliriz. Gezmek isteyen arkadaşlarımıza seve seve rehberlik edebiliriz. Geliş tarihine bağlı olmak üzere bazı arkadaşlarımıza konaklama amacıyla da evimizi açabiliriz. (kayınvalidemlerin gelişine bağlı olarak) Bunun dışında otelde konaklamak isteyen arkadaşlarımız için bazı tesislerin bilgilerini Güler Hanım'la paylaşacağım gerekli bilgiyi kendisi sizlerle paylaşacaktır.

Son olarak hava konusunda bilgi vereyim sizlere gerçi bu sene hava hemen değişeveriyor ama, genel olarak bu zamanlar Sapanca keyifli oluyor. Sapanca gölü civarı sıcak ve nemli olabilir, fakat biraz yükseklere çıkınca hem daha serin hem daha bol oksijenli havaya kavuşabiliyoruz.

tturt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön