View Single Post
Eski 18-06-2011, 11:39   #889
bertunum
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi HuYSuz Mesajı Göster
Bu sene şubat ayı denilince ben yeni çıkan filizi saksıya aktardığınızı sanmıştım. Şubat ayında onu bahçede başka biryere alsaydınız belki sorun olmazdı ama şuan İzmir'in çok sıcak olduğunu tahmin ederek sıkıntı olabilir gibi geliyor bana. Yine de belki köklerine zarar vermeden, toprağını dağıtmadan bahçeye alınıp, bir süre düzenli olarak sulamak.. sorunsuz olarak atlatmasını sağlayabilir belki. Ben olsam saksıda bakabiliyorsam eğer havaların serinlemesini beklerdim.. Tecrübeli kişilerden cevap beklemek lazım bu durumda
çok haklısınız. ama havaların serinlemesini pek bekleyemeyeceğim çünkü 3 ay sonra üniversite dolayısıyla istanbul'a dönmek mecburiyetinde kalacağım. ama dediğiniz gibi, düzenli sulamayı elbet yapabilirim bir süreliğine. köklerine de zarar vermeyeceğim düşüncesindeyim.

hepsinden ayrı olarak, gözlemledim ve duvar kenarına dikilen bütün ağaçlar eğilip daha fazla ışık almak için duvardan uzaklaşma eğilimindeler. ben de, büyümüş şeklini düşünerek elbet güzel biryer seçtim. inşallah bugün yarın dikeceğim.

bertunum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön