Merhaba sevgili arkadaşlar, sevgili soilless in dediği gibi haftalık gelişmeleri takip amaçlı resimler yüklüyordum, busefer biraz gecikti ama bugün özel bir gün. Domatesler bir yaşında, pardon tam bir aylık. 18 mayıs ta dikmiştim bugün 18 haziran. Bir aylık gelişmeyi gösterebilmek için sık sık resim yüklemedim.
Büyüme güzel ama bir berbere ihtiyaç var. Artık kabına sığamaz oldular. çiçeklenme ve meyve tutumu çok güzel gidiyor fakat meyveleri görebilmek için bayağı çaba sarf etmek lazım.
Sevgili soilless, emeklilğe az kaldı diyorsunuz ne güzel. Emekli olur olmaz sera hobiniz başlıyacak. Ben sizden dokuz sene gerideyim. Emekli olduktan tam dokuz sene sonra bu hobyy le tanıştım. Ama bu dokuz seneyi boş geçirdiğim anlaşılmasın. Birçok hobyylerim vardır.
Daha önceki gelişmelerle sera bekçi nin işe alınmasından sonraki gelişmeler hakkında ki yorumuma gelince , görünen köy kılavuz istemez demiş atalarımız. durum ortada. Belki abartı gelebilir fazla yorum yapmak istemiyorum, ama samimiyetimle söylüyorumki durum bambaşka. Hem kolaylık, hem netice açısından sera bekçisi herşeyi hak ediyor.
|