View Single Post
Eski 17-06-2011, 22:20   #744
soilless
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 24-03-2009
Şehir: Kdz Ereğli-ankara
Mesajlar: 524
Ben ne mi yaptım,

-deniz yosunu (2 dolu avuç) Temin hikayesine evdekiler kahkahayla güldüler
- 3 orta boy patates kabuğu (toprağı üstünde yani başka şehrin mikroorganizmaları üstünde)
- 2 ananas kabuğu (yıkanmamış yani yabancı)
- 1/4 baş sarımsak
- 2 bütün salatalık (Harbiden topraklı yerel çeşit)
- 2 bütün muz
- 1 orta boy taze zencefil
-son anda portakal ve kavun kabuğu (mangal ve beyaz enzim sefası artığı. o muhabbette onlara göz dikmem ayrı bir kahkaha olayı oldu)

Yani müthiş büyüme hormonlu bitkisel atıklar ve de koruyucu atıklar

Bunlara yaklaşık 250-300 gr pekmez (üzüm ilave ettim

10 litrelik pet şişede çalkaladım.
su ilave etmeden kapağını gevşek bırakarak arkadaşın ormana yakın bahçesinde ıhlamur ağacına yakın, güçlü doğal yabani otların arasına doğanın ellerine bıraktım.

yaklaşık 2 hafta oldu. Bu hafta sonu bahçeye gideceğiz, turşumsu, hafif alkolik, ekşimsi koku ve de hafif beyaz küf varsa bu iş oldu diyeceğiz

ve enzimimizi ektratımızı kullanacağız. Nerde mi kullanacağız arkadaşın, fasulye, domates ve yeni bir kaç ağaç fidesinde.

soilless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön