View Single Post
Eski 17-06-2011, 17:22   #128
mandalinci
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sayın Mandalinci; İzmir'e gelmişsiniz. Neden bize uğramadınız? Hemde bayındıra kadar gelmişken...

Ahşap çalışmaları çok güzel. Ben de bir sanatevinde ders almıştım. Çok kişide hediyem var. Sehpalar, tepsiler, sandıklar filan. Birini çok beğendikleri için Avustralya'ya göndermişti eltim.

Bayındıra yakın sayılırız. Ama bir kere dışında gitmedim. Gidince almadan dönemem diye. Az daha sabır edince, güzel güzel alışveriş yaparım inşallah. Orada tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?

Bir dahaki sefere mutlaka beklerim...
Sevgili uzaylı,

İzmir'de gezerken sizi düşünmedim desem yalan olur, ama kızıma bir kaç okulu gösterelim diye 2-3 günlüğüne geldik, vakitte yoktu açıkçası.

Sizin bahçe tam olarak nerede? belki arada yolumuz düşerse uğrayıveririz. Ben sizi her nedense Aliağa tarafında diye düşündüm, nerden uydurdumsa.

Bayındır da çok detaylı gezemedim, Ankara'dan geliyoruz, vakit de geç olmaya başlamıştı, yol üzerinde gördüklerimi çektim. Bol vakitte rahat rahat gezmek lazım, tadını çıkararak. Çok ucuz geldi Ankara'ya göre konuşuyorum; ortancalar saksıda 5 TL, poşette 2.5 TL, keditırnağı 50 krş, renkli galalar pahalıydı 10 TL ithalmiş ama, sukulentler 1TL.

Bayındır'a pikapla gidip bir seferde doldurup gelmek lazım.

Ahşap boyama, resim çok sevdiğim uğraşlar, sizin de ilgi alanınıza girmesine sevindim, ama herşey aynı anda olmuyor, vakit ayırmak lazım.

İzmir'e uzun gelince ararım mutlaka.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön