View Single Post
Eski 17-06-2011, 14:27   #686
Yücel Canpolat
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sayın nurcanaybay; Gözünüz aydın! Nilüferiniz açmış. Çok güzel görünüyor.

Hayvanat bahçesi demişsiniz ya yalnız değilsiniz. Neyseki size domuzlar uğramıyordur. Yılan korkusunu bile bastırıyor. Gündüz dolaşmayacağı için rahat rahat işime bakıyorum. Çevre buğdaylar da hasat ediliyor çok şükür. Daha huzurlu olacağımı düşünüyorum. Ama hava kararınca kimse beni bahçede tutamıyor. Eveli gün eşim, yarın yine geleceğiz arabada kalalım diye çok ısrar etse de, hayatta kalmam ev ve çit olmadan dedim. Şehre döndük tabi. Bu kadar çabuk ta alışmamı belememeli değil mi? Daha böcek görmeye yeni alıştım. Ben geçen seneye kadar at sineğinden bile korkuyordum biliyor musunuz? Kendimi aştıkça adeta hayret ediyorum. Yücel bey, kendi yetiştirdiğiniz soğanı yemek başkadır deyince çiğ soğanı bile bir iki seferdir yemeye başladım. 37sinden sonra bilenler bana hayret ediyor, sen ve ot-böcek diye. Ben masumum hepsi ağaçlar net dostları yüzünden oldu.

Bahçedeki yılanı görünce bir ara araştırma yapmıştım nette. Zehirli yılanların göz bebekleri elips oluyorlarmış. Zehirsizlerin ise yuvarlak. Diş yapıları da daha değişik. En çok sabah ve akşamüzeri faal oluyorlarmış. Ilık bölgeleri seçiyorlarmış. Neyse ki salyangoz ve fare tüketmeleri sevindirici...
ay çok sevindim ad'ım geçmiş

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön