Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree
Her kare çok çok güzel. Çiçekler şımarmış, bence sen de şımarabilirsin.
|
Sağ ol zenfree.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili Gilan bahçen muhteşem olmuş,fotoğrafların zaten harika görüntüde...Güllerin ve Clematislerine bayıldım,Aslanağızlarıda iyice coşmuş,ellerine sağlık canım,çalışan bir genç kız dan bu kadarı beklenmez... Seni kutluyorum.Keşke bütün gençlerimiz senin gibi olsa.. Bütün köşeler çiçek dolmuş.sevgiler ve selamlar canım....
|
Çok teşekkür ederim.
Gerçekten iş ile birlikte biraz zor oluyor. Ama neyse ki günler uzadı da artık hafta içi bazı akşamlar da biraz ilgilenebiliyorum. 100 m2'lik bahçenin bile işi bitmiyor, daha büyükleriyle nasıl uğraşılıyor acaba?

Ama tabii inşallah daha büyükleri de olur da ben de uğraşırım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç
Sevgili Gilan;
Öyle güzel bir çiçekleriniz varki nutkum tutuldu. Güllerinizi sanırım uzun budamışsınız, çok yakışmış. Her çalıda onlarca gül. Nefis.
Yalnızca güller mi? Diğer tüm çiçekli bitkiler adeta çiçekten yıkılıyor. Bahçenizin düzeninde de dikkati çeken bir özen var.
Sağlık ve mutlulukla keyfini çıkarın. 
|
Merhaba Orhan Bey, çok teşekkürler.
Bizim güller zaten istesem de pek kısa olamıyor galiba.

Pembe gülü Şubat'ta 20 cm'den budadım, şu anki tomurcukları boyumdan yüksekte. Ama haklısınız diğer güllerde dalları yüksek bıraktım. Yaşlanan dalları bir kaç yılda bir kesiyorum, yerlerine yenileri geliyor. Genç dalları eğer birbirini engellemiyorsa bırakıyorum. Daha dolu dolu görünüyorlar bence.