View Single Post
Eski 16-06-2011, 16:01   #200
Sarıcan
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Sn. meyvelitepe,

Güncellediğiniz yazıyı da okudum. Daha derli toplu olmuş. Alıntı yaptığınız kaynak listeside arkadaşlar için bir referans listesi olmuş. Fakat eklediğiniz kaynaklardan yaptığınız alıntıların dışında, size ait yorumlar ve benim daha önceki mesajımda alıntı yaptığınım paragrafınız hala konunun ana fikri gibi görünüyor.

Ek olarak;

Alıntı:
Parçacık Film Teknolojisinin malzeme olarak aracı, literatürdeki adıyla M-97, sonradan verilen ticari adıyla da Surround'dur.
Alıntı:
Önerilen herhangi bir ürün bu özelliklerde değil ise, bu özelliklerdeki ürün için oluşmuş literatür ile bir bağlantısı kalmaz.
önermesiyle bu konuda Surround' dan başka ürün ve onun oluşturduğu literatürden başka literatür olamaz diyorsunuz ve bu ürün dışındakiler sahte viski benzetmesi ile sarhoş eder ama iki bardaktan fazlası öldürür diyorsunuz. Benim anladığım ana fikir bu.

Benim bildiğim forum üyesi bazı arkadaşlar bu yerli ürünlerden kullanmışlardı. Bu arkadaşların bitkilerin sağlığının yanında kendi sağlıkları da tehlikede mi? Bu arkadaşları uyaralım bir daha kullanmasınlar ya da hasat sonuna kadar bekleyip arkadaşların yaptıkları uygulama sonucu nasıl gidiyor, hayattalar mı değiller mi ona bakalım.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön