View Single Post
Eski 15-06-2011, 20:19   #19
Mehmet Can
Ağaç Dostu
 
Mehmet Can's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-03-2008
Şehir: BERGAMA
Mesajlar: 288
Sn;ayezkentli (Altuğ) hemşerim evet doğru araştırmışsın ama değmezdi bana sorsaydın kim olduğumu açıklardım.
Sn;perperene (Güden Karabudak) kozağımızın medarı iftarı evet benim altın madeninden cıkarım var ekmek parası. Altın madeninden öncede 18 yıl taş ocaklarında çalıştım onuda belirteyim.
Şimdi ekmeğini yediğim için altın madeni için söyleyeceklerimin kayda alınmayacağını düşündüğümden yazmaya gerek bile duymuyorum. Hacıhamzalar köyünde oturuyorum Gülden hanım ayazkentli hemşerim Kozağa taş oçaklarının gelişi 1985 yılları. Forum üyeleri pek bilmeselerde Hacıhamzalar köyü ve Terzihaliller köyünün kuzey kısmı yaylacık dağı google erht'a bile görünen tahribatı sizin görmemenize ihtimal bile vermiyorum. Heleki Gülden hanım siz Yukarıbey'deki evinizin penceresinden defalarca seyretmişinizdir bu manzarayı. Şimdi size soruyorum sizin kimden ne çıkarınız varda 27 yıldır yaşanan bu katliama seyirci kalıyorsunuz acıklayın da bilelim ya da ben acıklayayım popiler değil çünkü taş ocakları. Taş ocaklarının talan etmeye başladığı saha için köyümün halkı 1986 yılında ağaçlandırma başvurusu yaptı 24 yıl hukuk mücadelesin sonunda (sağolsun kozak orman işletme şefi Zafer beyinde yardımıyla) 2 yıl önce ağaçlandırabildik siz o zaman nerdeydiniz.
2 yıldır hacıhamzalar köyünün çamları kuruyor siz nerdesiniz.
Ben çıkarımı açıkladım sizde yıllardır bunlara neden göz yumuyorsanız çıkarlarınızı açıklayın Özellikle gülden hanım siz.

Eklenen Resimler
 

Düzenleyen Mehmet Can : 03-07-2011 saat 19:30 Neden: Harf hatası
Mehmet Can Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön