Alıntı:
	
	
		
			
				
					Orijinal Mesaj Sahibi  Dansel
					 
				 
				1.-fırın kabına alınmadan hemen önce hamurun son hali 
2.-fırında 
3.fırından çıkınca 
4.-aceleyle koparıldı,içine bakıldı 
 
Dışı çok sert,ama yemesi güzeldi.İçi ekmek dinlenmediği için mi bilmiyorum,şu an biraz hamur gibi.Daha sonra kontrol edilecek.Tuzu biraz fazla gelmiş bu ölçüye.Ama oğlum çok beğendi ve kaymakla sıcak ekmeğin tadına baktı 
			
		 | 
	
	
 3.- Fırından çıkınca aceleyle koparılan ekmeğin tadı  özellikle güzeldir.
Yanında Tire Tulumu olursa daha güzel olur 

 Kaşar ya da koyun veya keçi peyniri de ayni işi görür.
Elinize saplık, afiyet olsun 
