View Single Post
Eski 15-06-2011, 17:18   #575
füsunANK
Ağaç Dostu

füsunANK's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Bu aralar kokulu çiçekleri listeliyordum. Mürver çiçeğini hiç bilmiyorum, kokusu neye benziyor?
İki gündür düşünüyorum Gilancım. Bi şeye benzetemedim kokusunu. Biraz acımsı, keskin bir kokusu var. Öyle hanımeli gibi felan buram buram koku yaymıyor sanırım. Biz de tek bir ağaç ve çiçeği az. Çiçeğini koklayınca kokuyor. Sevgili Fatma Sunay bilir bunu , koku yayıp yaymadığını. Koku deyince, çalılar açmaya başladı bahçede. Nefis, nefis ,nefis. En sevdiğim kokulardan biri işte.
Bu ara fotoğraf makinası ile başım dertte, bu seferde içindekileri aktarmadan all delete yapıvermişim Azcık üzüldüm ama elden ne gelir.
Sevgili Bahar ve Periş daha güzelleri sizin olsun. Güzel temennilere aminnn diyorum. Sağolun.
Sevgili Kiraz mürver çok güzel bir ağaç. Formu da çok hoşuma gidiyor benim. Salyangozlara bugün kibar davranamayacağım, sümüklü böcek diyeceğim. Gül hatmilerin yapraklarını bir güzel yemişler. Sanırım elle toplamak yoluna gideceğim ben de. Zaten gördükçe topluyordum. Canlı öldürmek pek hoşuma gitmiyor ama napalım

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön