View Single Post
Eski 15-06-2011, 11:59   #368
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay Mesajı Göster
Bahçe zaten güzel de fotoğraflar da hakkını vermiş .Ben çoşkuyla açan her bitkiyi seviyorum ,sizinkilerin hepsi çoşmuş )
Renkler harika ,çekimler harika ,maviş harika
Ben de hem bol açan bitkileri hem de iri yeşil yapraklı bitkileri çok seviyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi armeria Mesajı Göster
sevgili Gilan,mor gülünüze hayran kaldım.fotoğraflarınız da bir harika.emekleriniz için teşekkürler.sayenizde gözüm şenlendi.
Bu aralar tüm bahçeler gözümüzü gönlümüzü açıyor sevgili armeria, çok teşekkürler.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi r.ali Mesajı Göster
sayın gilan
bahçenizi devamlı olarak takip ederim çiçekleriniz harika elinze sağlık sarmaşık gülün kaç yıllık olduğunu merak ettim sağlık ve huzur içinde çalışmalarınızda başarılar diler herşey gönlünüzce olsun inşallah
Çok teşekkür ederim.
Sarmaşık gül kaç yıllık inanın ben de bilmiyorum çünkü tam 5 sene önce biz taşındığımızda bahçede vardı. Ama en azından 8-9 yıllık vardır sanırım...
Oturmuş bir bahçe ister istemez zaman alıyor. Ben bu işe ilk başladığımda bir bitkiyi dikip bir ay beklemek çok gelirdi. Şimdi ise yeni bir bahçe yapsam düzene girmesi için kendime en az 4 yıl zaman veririm.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim Mesajı Göster
Mor gülünüz harika sevgili Gilan, insanın buradan uzanıp toplayıp gül şurubu yapası geliyor
Gül şurubu hiç denemedik sevgili bettyycim ama reçel yaparken sizi anarız.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön