Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi feriha
Ne güzel gelişmiş hepsi de maşallah!
Bugünün kârı Rosa multiflora ile tanışmak oldu..
Aslanağzı kokuyor mu, bazılarının güzel bir kokusu oluyor..
Bahçeleri gezmekten vazgeçmem gerekecek bitkiler saksılarda asla böyle güzel gelişemiyor.. İmreniyorum..
|
Teşekkürler sevgili Feriha

Rosa multiflora çok hoş gerçekten ama sadece tek sefer açıyor maalesef.
Aslanağzında ben koku fark etmedim. En azından yayılan bir koku kesinlikle yok ama belki burnumu dayasam kokuyordur.

Ben de yakında balkonlarda daha çok zaman geçirmeye başlayacağım galiba. Bana hafiften yollar görünüyor bu ara...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune
Gilancım makro lensin gerçekten müthiş, önce onu yazayım. Göz şenliği yaptırdın.
Beyaz mavişin ortalığı yıkmış. Nasıl güzel açmış öyle. Bunların bir de katmerlisi var, biliyorsun değil mi 
Clematiste bahçe farkı. Ben artık bijou hariç balkonda yetiştirmekten vazgeçiyorum clematisten. Zevkimi sizlerin bahçesinden gidereceğim. Lobelyan petunyanın yanına da pek yakışmış. Güller en güzel zamanında, harika görünüyorlar. Ellerine sağlık.
|
Teşekkür ederim Nevsun Abla.

Makro lense ben de bayıldım. Keskinliği çok iyi.
Mavişin bir tane de katmerlisinden var aslında ama onu zaten çok harap durumdayken çok ucuza almıştım, henüz toparlayamadı. Gerçi itiraf etmeliyim bu aralar ben de çok ilgilenemedim.
Aslında bahçede olan pek çok şey saksıda da oluyor ama işte koccaman saksı gerekiyor, onlar da nereye sığacak...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi günebakan
Aman aman onlar nasıl güzel güller öyle lila olana bende bittim maşallah muhteşem görünüyor sevgili Gilan sardunyalar ,lobelya ve petunyanın birlikteliği de muhteşem görünüyor  Süperler
|
Çok teşekkür ederim sevgili günebakan.

Umarım petunyalar hemen bozulmaz da bu güzelliğin tadını çıkarabiliriz.