View Single Post
Eski 14-06-2011, 07:32   #83
Yakup Ünal
Ağaç Dostu

Yakup Ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 07-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Akhisarlı Mesajı Göster
Gojiler çok güzel . Epeyde var galiba . Ben bu sene için sizden öğrendikten sonra bir saksı ektim.çıktılar küçük otlar gibi.Seneye hangi cinsi egede daha iyi olursa onlardan ekeceğim inşallah.Birde bu gojilerin büyüklerinde diken oluyormu? Ankarada özel bir parkta beş altı kök gördüm .Resimlerini çektikten sonra bakarsın ben çok benzettim .Kılıçlar ve lezgi tarafları bıldırcın ve keklik kaynıyor.Buz gibi sular adım başı çeşmeler.
goji denemelerim devam ediyor, epey var ama yeterli değil, meyvelitepe bu işi iyi biliyor.bence dış ortama alıştırmayla ilgili sanırım serada yetiştirilmemiş olsa dış ortamda kışı geçirir gibi geliyor. bu sene deneyeceğim Satın aldığım değişik 2 çeşitten izmirden elen sıcak bölgeden gelen gojiler ankaraya uyum sağlamadı ki dikim için uygundu
parkın ismini merak ettim söylerseniz gojilere gider bakarım,
hocam dediğiniz yerden haftada 3-5 defa geçiyorum türü azalmış av hayvanlarının vurulmasına karşıyım özellikle kene olaylarından sonra kenenin düşmanı olan kekliklerin vurulmasına :-( dediğiniz yerde silah ta sıkılmadığı için av hayvanları kaçmıyor bile sevindirici olan ise kınalı keklikleri çok sık görmeye başladım dediğiniz yörede

Yakup Ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön