View Single Post
Eski 11-06-2011, 20:11   #13
drhegeli
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-12-2006
2.Gün- 11 Haziran 2011

Bugün kötü haberlerim var...
*Birincisi... Yukarıda evlerle ilgili bir soru vardı. Maalesef, Belçika kırsalındaki evlerin neredeyse tümü resimlerdeki gibi... Hatta resimlerdeki evler vasat... Ama takipteyim, derme çatma birşey bulursam kayda alıp size müjdeli haberi vereceğim.
*İkincisi... Havalar bir tuhaf burada... Çok parçalı, çok bulutlu... Parçalar arasında güneş göründüğünde sorun yok... Ama bir bulut güneşi kapattığında "Keşke montumu da getirseydim" oluyorsunuz. Arada yağmur da çiseliyor... Gerçi uyarıp soğan gibi giyinin demişlerdi ama işte...
*Üçüncüsü...Kendimle ilgili... Bugün bana çok fazla geldi...
-Çok fazla yeni yüz...
-Çok fazla yeni isim...
-Çok fazla konuşma...
-Çok fazla ingilizce...
-Çok fazla "Vay Türkiye ha.. Neresinden, içinden mi?"
-Çok fazla "Clematisin var mı, kaç tane..?"
-Çok fazla "Demek 5-10 tane..." ve kıkırdama efekti...
-Çok fazla coğrafya...
-Çok fazla yol...
-Çok fazla adım...
-Çok fazla oksijen...
-Çok fazla bulut...
-Parçalı güneş...
-Arada yağmur...
-Çok fazla güzel ev...
-Çok fazla veri...
-Çok fazla not...
-Çok fazla gözlem... Kendimi, bir gardırop çamaşırı içine almaya çalışan kirli sepeti gibi hissediyorum. Tüm gördüklerini, öğrendiklerini aklında tut. Akşam odana döndüğünde tasnif et, zaman çizelgesine göre düzenle, anlaşılır bir şekilde kelimelere dök... Zor işmiş ... Arada unuttuklarım, sonradan hatırladıklarım, "amaaan yemekten sonra yazarım..." dediklerim olacaktır... Bunları da ilgili topiklere geri dönüp eklemeyi düşünüyorum... Benden uyarması... Sonra, "Ben bunu görmedim di... Okumadım dı..." olmasın. Sınavda hepsindan soracağım...
-Çok fazla fotograf... Clematisleri ve diğer bitkilerin saksıda olanlarını etiketleriyle resimlemeye çalıştım. Bahçelere dikili olanların, ismini öğrendiklerimi yazacağım... İsmi-cismi olmayanlar için beni zorlamayın... Çok fazla gelebilir...
"Ama bunun etiketi okunmuyor...", "Pembe çiçekli olan çok güzelmiş... Adı neydi... Nerden bulurum..." görürsem herşeyi inkar ederim... Ben yapmadım...

Düzenleyen drhegeli : 13-06-2011 saat 19:43 Neden: Hata
drhegeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön