Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nurguldk
Canım hepsi harika..Bu mevsimde insan bahçeden birkaç gün dahi ayrı kalsa, döndüğünde herşey değişmiş oluyor 
Clematislere özellikle bayıldım, oxalisi de özellikle kıskandım  (
Zengardenden almıştım ben oxalis, ama maalesef ses seda yok ektiğim yerde
|
Teşekkürler.

Oxalis gerçekten çok çekici. Kışı atlatması da en güzeli. Ben de daha yaymayı istiyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba
Füsun.ANk haklıymış. Onun bahçesinde idim. Son mesajında sizin de isminiz geçiyor. Aktif konulara bakıp bahçenizi bulacaktım daha sonra. Ne tesadüf ki, en son mesajıda siz göndermişsiniz. Hemen ismi tıklayıp sayfanızı, mesajlarınızı ve oradan bahçenizi bulup damladım. Fotoğraflar harika. Kolay gelsin diyorum.
|
Çok teşekkür ederim Cumhur Bey. Sevgili FüsunAnk çok iyi reklamımı yapmış.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili Gilan clematislerin çok güzel çiçeklenmişler ve sıhhatli görünüyorlar,sepetlerini ve içindekileri çok beğendim. Şifalı ot köşesini ne güzel akıl etmişsin bende sana sonbaharda Melisa yollayabilirim. Hercaileri sen de benim gibi sökememişsin,öyle canlılar ki elim gidip gidip geliyor.Bir türlü kıyamadım,Halbuki her sene mayıs sonu onlar biterdi. bu sene öyle olmadı . Bahçen güzelleşmeye devam edecek.Bizde gezmeye devam tabii. selamlar sevgiler canım.
|
Hoş geldiniz Berrin Hanım.

Ben hercaileri her sene Haziran sonunda sökerim zaten. Mayıs ayı en keyifli oldukları zaman oluyor, hiç kıyılır mı? Haziran'dan itibaren bozulmaya başlıyorlar. Büyük saksıdakiler henüz çok iyi, sanırım ağacın gölgesinde kalmasının da yardımı var. Cam önü saksıları keyfini kaybetti ama. İlk fırsatta onları değiştirmek lazım. Her sene çok sevdiğim için petunya dikerim ama çabucak bozulunca da üzülüyorum. Bu sene begonya deneyeceğim.
Sevgiler.