Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK
Hoşgeldin, gözlerimiz aradı seni bir haftadır 
|
Hoş bulduk!!!

Ama bu gidişim daha uzun gidişlere neden olacak gibi duruyor. Bakalım...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dudi
Bordo pemben açmadımı hala dört gözle onu bekliyorum  Benimki coştu coştu, bitmek üzere 
|
Sevgili Dudi, bordo pembe açmış açmasına da hem ufak ufak açmış, hem de açanların en az yarısı geçmiş bile. Yine de fotoğraflayacağım tabii. Bir haftada neden böyle oldu pek anlamadım ama biraz susuz kalmış galiba. Hem saksıda olup hem de havalar da sıcak gidince. Ben gidersem nasıl baş edecekler bahçemle acaba?
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70
Sevgili Gilan cok güzel resimler. Adacayi da her yil alip ekmeye niyetlenip unuttugum bitkilerden. Bir liste yapmali, cesit cok olunca insan unutuyor. Bu yil bahceler cok keyifli, hem kendi bahcemde keyifle zaman geciriyorum hem de diger üyelerin bahcelerini gezmek cok hosuma gidiyor. Verilen emeklerin karsiliginin alindigini görünce herkes adina cok mutlu oluyorum. Sevgiler.
|
Çok sağ ol sevgili çiçeksever.
Eğer bahçede boş bir taraf varsa adaçaylarını kekik, biberiye, lavanta, vs. ile yanyana düşünebilirsin. İngilizcede 'herb garden' denilen şey, bize de şifalı otlar bahçesi olarak çevrilebilir. İleride büyük bir bahçem olduğundaki planlarımdan birisi bu.