View Single Post
Eski 09-06-2011, 13:39   #58
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fencitek Mesajı Göster
bu sitede en kibar cevabı sizden aldım. ilginize ve inceliğinize teşekkürler.incelemeye devam edeceğim.


Verilen cevaplardan işinize gelenleri alıyorsunuz. Bu anlayışlı arkadaşımızın başka bir ricası daha vardı. Forumdaki başlıkları gereksiz yere kirletmeden yeni başlık açmanızı istemiş.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi AEvren Mesajı Göster
Bu evsera ile ilgili daha fazla bilgi vermek istiyorsanız, yeni bir konu başlığı açılmasını öneririm. Zira buradaki konu ile doğrudan bir alakası bulunmuyor.
Oysa siz ne yapıyorsunuz? Her mesaj birer satır olmak kaydıyla hala bu başlığı kirletmeye devam ediyorsunuz. Bizim kimseyi üzmek veya kırmak gibi bir merakımız yok. Adınızın fencitek olduğunu söylğyorsunuz ama foruma yeni gelen yaşar isimli yeni üyenin o biyolog benim diyerek evsera’ ya sahip çıkmasına şaşkınlık ve öfke karışık

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fencitek Mesajı Göster
Bu da yeni bir şaka mı. gerçek mi.gerçek se resim veya ispatlayacak bişi gönderin.Şaka ise Hoş değil. Bahsedilen biyolok iseniz. sarıcan arkadşın sorusunu ben de size sormuş olayım.Evsera nedir. nano teknoloji naısl bişi.veya arasında ne fark var.

Diye cevap veriyorsunuz. Oysa sanal ortamda bile olsa insanlar kurdukları cümle yapısı ile bile farkına varmadan elektronik bir imza atarlar. Daha once yazdığınız

[QUOTE=fencitek;814403]SELAM ÇALIŞMANIZ İLGİMİ ÇEKTİ.

BORULARDA KÖK HAVALANDIRMASI NASIL OLACAK.
BAHSETTİĞİNİZ ÇALIŞMA
TELEVİZYON HABERLERİNDE ÇIKAN ORGANİK MİKROBESİNLİ BİTKİ ŞURUPLARI İLE İLGİSİ VAR MI? TV ve GAZETE HABERLERİNDE BUNLARDAN BAHSEDİYOR.İZLEDİNİZ Mİ?SİZ BU ŞURPLAMI BESLİYORSUNUZ.SİZİN ÖNERECEĞİNİZ BİTKİ BESİNLERİNİZ VARMI?BUNU ÖNERİRMİSİNİZ.
KANAL TÜRK ANA HABERDE ORGANİK MİKROBESİNLİ BİTKİ ŞURUPLARI

KANAL D ANA
ORGANİK MİKROBESİNLİ BİTKİ ŞURUPLARI
http://youtu.be/CEBsMhvuIEQ
KANAL TÜRK ANA HABERDE ORGANİK MİKROBESİNLİ BİTKİ ŞURUPLARI
http://youtu.be/tiK3GVez41A[/QUOTE]

Mesajınız sizin elektronik imzanız gibi. İsim değiştirerek gelsenizde kendizi ele veriyorsunuz. Hoş foruma üye de olabilirsiniz ama forumda bu işe yıllarını vermiş arkadaşlara uygun mesajlar yazınız. Biz burada yeni başlayan arkadaşlara her zaman yardımcı oluruz. Bizim karşı olduğumuz yanıltmaya yönelik davranışlardır. Umarım bu başlık ve tekrarlı mesajlarınızın bulunduğu diğer başlıklar daha fazla kirlenmeden benim bu mesajım dahil moderasyon tarafından temizlenir. yok hala ben yazmaya devam edeceğim diyorsanız o zaman kendinize yeni başlık açın orada yazışmalar devam etsin.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön