View Single Post
Eski 09-06-2011, 11:58   #955
HuYSuz
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 17-05-2011
Açıkcası balkonum çok büyük ve tamamen boş diyebilirim. Domateslerimden başka hiç birşeyde yok ancak güneşin sabah saatlerinde balkona vurması ve zamanla yer değiştirmesi nedeniyle, sırf güneş görsün ya da rüzgardan etkilenmesin diye günde 3-4 kere yerini değiştirdiğim oluyor. Öğleden sonra güneş gören güney kısmına doğru aldığım yerde ise.. güneş gören alan oldukça kısıtlı. Dediğiniz gibi her dalı ayrı ayrı asarak yapmak yer açısından sorun değil. Görüntü olarakda hoşuma gider sanıyorum o şekilde büyütmek.. Fakat o zaman domatesleri taşıyamayacağım için sabah saat 10 en fazla 10:30 a kadar güneş görecektir. Domateslerin bu sürede göreceği güneş ise.. yerlerini sabit tutuğumda yeterli gelmez diye tahmin ediyorum.

Ben yine de balkona çıktığımda nereye sabitleyebilirim, en fazla nerede ne kadar güneş alır diye bir bakınayım.

Peki koparmak yerine makasla kesmenin bir sakıncası var mı ? Ve normal de yapılan koltuk alma işlemi özellikle 2. (alltaki) fotoğrafın en üst bölümü içinde geçerli mi ? Tepe noktaya çok yakın çünkü.

HuYSuz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön