View Single Post
Eski 08-06-2011, 13:29   #402
Yücel Canpolat
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sayın Yüksel Canpolat ;arkadaşım haklısın bahçelerimin cennet gibi görünmesini denize borçluyum,doğruya doğru. Bizim bahçelerimiz Araf oluyor buralardan geçilip,Ulu Tanrının izniyle Çatalcadaki Yüksel Canpolatın esas cennetine varılıyor. ) Ben bahçe ve çiçek hastası bir insanım,hayatımın büyük bir kısmını böyle geçirdim.Ağaçlar Net de hemen hemen bütün bahçeleri dolaştım. Çok beğendiğim bahçeler oldu 6 tane bahçe oldu,amma velakin sizin bahçeniz "YOK ARTIK" dedirtecek cins .Yani arkadaşlar alınmasın ama benim fikrim "FEVKALADENİN FEVKİNDE"( Bülent hanımın sözü nü ben burada kullanacağım) En kısa zamanda yazlıkta işlerimi bitirince ziyaret edeceğim sizi.Hakikaten görülecek bir yer yapmışsınız. Siz de buyrun Gümüşyaka ya gelin,ben şu anda yazlıktayım,Sonbaharda da İstanbula Beylerbeyine beklerim.Size özelden adreslerimi ve tel. göndereceğim. Sizin gibi arkadaşların bütün dünyada çoğalmasını diliyorum.Hakikaten nadide bir insansınız.Tanrı size güzel bir gönül vermiş,ki bu büyük işleri başarıyorsunuz.Sıhhatiniz ve kuvvetinizde daim olsun ki devam edin bu güzelliklere.Vallahi ne diyeyim bence BİR numarasınız.Selamlar .sevgiler arkadaşım.
Sayın hocam övgülerinize layıkmıyım bilemiyorum çok teşekkür ediyorum ancak arkadaşlarım la yarış halindeyim şu an birincilik flaması Cemo hanım da zira hak ediyor,arkasından Fatma sunay kardeş çok sağlam geliyor, ben bronz için güreşiyorumSayın hocam, ben Zatıaliniz başta olmak üzere tüm arkadaşlarımı kutluyorum.(düzeltme:yücel_silivri)ziyaretinize geleceğim sizler de buyurunuz geliniz

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön