Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mehmetrifat
hocam sizleri rahatsız ettiysem cidden özür dilerim ama amacım bir an önce kafamdaki sorulara cevap almaktı aynı soruyu bir kaç yerde sormamı forumdaki acemiliğime ve topraksız tarım heyecanına verirseniz çok sevinirim ayrıca anlayışınız için
de teşekkür ederim büyük harfle yazmaya gelince geröekten kimsye bağırmak gibi bir niyetim olmaz zaten bilgi paylaşımında bulunacak abilerime böyle bir üslup takınmak bana bir şey kazandırmaz dediğim gibi heyecanımı bağışlayın
|
Sevgili mehmetrifat,
Ben senin heyecan ve aceleden yazdığını tahmin ettim. Yaptığın bütün mesaj hatalarını mesajın sağ alt köşesindeki düzelt tuşu ile düzeltebilirsin. Hem senin için mesaj düzeltme ve silme antremanı olur hemde hatalarından kurtulmuş olursun.
Tekrarlı mesajlarını düzelt menüsündeki mesajı sil seçeneği ile silebilirsin, büyük harfle yazdığın mesajları yeniden düzenleyip imla kurallarına uygun düzelttikten sonra kaydedebilirsin. Bu arada eklemen gereken sorular varsa onlarıda ekler ve değişiklikleri kaydet seçeneği ile mesajları güncelleyebilirsin.
Foruma resim ekleyebilmen için önce çektiğin resimleri herhangi bir fotoğraf düzenleme programı ya da hiç bulamazsan Windows' un paintbrush programında önce 800x600 pixel boyutlarına küçült sonra yükle.