Sayın Yüksel Canpolat ;arkadaşım haklısın bahçelerimin cennet gibi görünmesini denize borçluyum,doğruya doğru. Bizim bahçelerimiz Araf oluyor buralardan geçilip,Ulu Tanrının izniyle Çatalcadaki Yüksel Canpolatın esas cennetine varılıyor.

) Ben bahçe ve çiçek hastası bir insanım,hayatımın büyük bir kısmını böyle geçirdim.Ağaçlar Net de hemen hemen bütün bahçeleri dolaştım. Çok beğendiğim bahçeler oldu 6 tane bahçe oldu,amma velakin sizin bahçeniz "YOK ARTIK" dedirtecek cins .Yani arkadaşlar alınmasın ama benim fikrim "FEVKALADENİN FEVKİNDE"( Bülent hanımın sözü nü ben burada kullanacağım) En kısa zamanda yazlıkta işlerimi bitirince ziyaret edeceğim sizi.Hakikaten görülecek bir yer yapmışsınız. Siz de buyrun Gümüşyaka ya gelin,ben şu anda yazlıktayım,Sonbaharda da İstanbula Beylerbeyine beklerim.Size özelden adreslerimi ve tel. göndereceğim. Sizin gibi arkadaşların bütün dünyada çoğalmasını diliyorum.Hakikaten nadide bir insansınız.Tanrı size güzel bir gönül vermiş,ki bu büyük işleri başarıyorsunuz.Sıhhatiniz ve kuvvetinizde daim olsun ki devam edin bu güzelliklere.Vallahi ne diyeyim bence BİR numarasınız.Selamlar .sevgiler arkadaşım.