View Single Post
Eski 05-06-2011, 23:05   #1291
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dudi Mesajı Göster
Ellerine sağlık ablacığım muhteşemler, tam gül zamanı heryer
rengarenk
Sevgili Dudi, gülleri ben de çok seviyorum. Hangi çiçeği sevmiyorum ki? Tam açmamış halleri daha da güzel.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Bahçemiz Mesajı Göster
Bu güzel kokulu bitkiye Melisa da dendiği için tıbbi Melisa (Oğulotu / Melissa Officilanis) ile kesinlikle karıştılmaması gerekiyor tabiiki..

Paylaşım için teşekkürlerSDurul, birbirinden güzelller hepside, elerinize sağlık.
Sayın Bahçemiz buna parfüm çalısı, kolonya çiçeği de deniyormuş. Önceden de söylediğim gibi keşke daha önce alsa imişim.

Ben teşekkür ediyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Sevgili SDurul deliklerden ne haber? Aklima geldi icine bir cubuk sokup yoklayinca tünel olup olmadigini anlayabiliyorsunuz. Tünel devam ediyorsa tarla faresidir yoksa danaburnu ya da yilan olabilir.

Sevgili çiçeksever, bugün gittiğimizde baktım, göremedim. Son yağan yağmurlarda bahçeye sel inmiş, ara ara toprak yarılmış. Eşim otları biçmeyip çapaladığına, çok pişman oldu. Önümüzdeki zamanlarda yonca ekip, büyüdükçe motorlu tırpan ile biçmeyi planlıyor.

Bu günkü bahçe yolculuğumuz acilde noktalandı. Hiç anlamadığım bir şekilde kaşıntıyla birlikte ayaklarım davul gibi şişti. Hastaneye gitmek istemedim ama, evdekilerin zoruyla gittik. Saat 23:30'a kadar serumum ancak bitti. Allerjik reaksiyon dendi, ben hala böcek vs sokması olduğunu düşünüyorum.

Hani demişsiniz ya, yılan da olabilir. Ayağım şişince herşey aklıma geldi. Yılan olmasın ne olur, ya da ben görmeyeyim.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön