Sevgili arkadaş,Ligustrum,beğenilerinize ve öğretilerinize çok teşekkür ederim.Bu arada,sizde öyle güzel bir insansınız ki ,şaşırıyorum.Bana mesajlarınızla fotoğrafları eklemeyi öğrettiniz. İnanınız evde üç tane bilgisayar allâmesi yani uleması var ama bana bu fotoğraf yüklemeyi öğretemediler. Azarlarından bıktım gurur meselesi yapıp artık sormuyorum.Bunlar benim evlatlarım!!. Ben üç sene önce bilgisayar kullanmayı bıraktım.Bu sene Ağaçlar Net aşkına tekrar başladım,unuttuğum çok şeyler var. daktiloda F klavye kullandığım için ,klavyede de çok zorlandım,onu da değiştirdik.Fakat bu klavyede daktiloya benzemiyor,dediğiniz gibi paragrafları atlıyorum.Çünkü daha tam öğrenemedim ,fotoğraf makinesi de öyle,kusurlarımız affola... Şimdi mesajınızda tarif ettiğiniz gibi resim küçültmeyi de çalışacağım.Sağolun sizin bu ilginizi ,iyiliğinizi nasıl ödeyeceğimi bilemiyorum.Bazen acaba karşımda hakikaten insan değilde melek halindeki uzaylılar filanmı var da onlarla yazışıyorum diye düşünüyorum

Haksızda değilim yanii ,artık dünyamızda birilerinin derdinle kendini gerecek kadar arif insanlar yok gibi. Bu sitedeki arkadaşların hepsini seviyorum,ve aranızda olmaktan dolayı mutluyum,ve gururluyum.Sağolun yine beklerim ,görüşmek üzere derken selam ve sevgilerimi size ve Kırklareline yolluyorum(.Bende Gelibolu luyum .)