Sayın Adil,dediğiniz gibi dünyamız çok güzel,bizler elimizden geldiği kadar korumaya ve güzelleştirmeğe çırpınıyoruz.Şu sitede bir avuç insanın elleri dert görmesin diyorum,kimimiz çiçekle ,kimimiz sebze meyve ile ,toprakla haşır neşiriz boş zamanlarımızda.Ama şehirli insanların çoğunun bağlara bahçelere içi erirken,malesef köylümüz de akın akın şehirlere göç edip,canım toprakları tarımsız bırakıyorlar.Buna bir köklü çözüm bulunmalı. Sizin de fotoğraflarınıza ben bayılıyorum.Eşim Trabzon Of ludur,hala orada çay bahçeleri var.ben iki defa köye gittim.O bölgenin akarsuları dağlarındaki Komar ağaçları,mor eflatun çuhalar dağı taşı sarmıştı,mayıs ayıydı,harikaydı,kışında gittim karlar içinde de başka güzeldi.Yani bende karadeniz geliniyim,yarı karadenizli sayılırım,şivenizi bile çok güzel konuşurum.Sizler bana hiç yabancı gelmediniz,Cetasule ye arada takılıyorum. Sizden güzel akarsu fotoğrafları bekliyorum,bol bol resim çekin sisli puslu ..Sayın Adil teşekkür eederim.Görüşmek üzere,Köyünüze ve sizlere selam ve sevgiler.
|