View Single Post
Eski 03-06-2011, 20:14   #22
akinselcuk
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-11-2008
Sayın Musaxxx,

Bununla uğraşacağınıza basitce bir kit alıp işe başlayın derim. Ben o linkte yazanlardan bir şey anlamadım. Bir ürün işe yarayacaksa bu kadar karışık süslemeli yazılar yazmaz.
70 liralık ana ürüne stimülatör ilave etmeniz de gerekir demiş. Kargosu ile 100 lirayı geçecek. üstelik stimülatörü almadığınızda bahanesi de baştan hazır bir ürün.

Topraksız tarım besin eriğine biyolojik aktivite gerekmiyor. O iş toprakta olur. Bunlar göz boyamak için yazılmış. Nanoteklojik şrup demek gibi mesela.

Bitkiye 15-16 elemet lazım. Bu elementler belli bir bleşik formunda alınırlar element olarak alınmazlar bitki tarafından. Bu 16 elementi içeren sıvı tek parça oplmaz çünkü bazı bileşikler bir arada çökelti yaparlar. Bu yüzden A ve B diye iki parça hazırlanırlar. Konsantre halleri iki parçadır ama bitki için su hazırlarken bir arada olabilirler çünkü artık konsantre olmayacaklar.

16 elementi içeren basit bir kite ihtiyaç var. Hepsi bu. Ne biyolojik aktivite ne de işin içindekilerin bile yorumlamakta güçlük çektiği yazılar lazım değil.

Ama eğer bende piyasaya bir ürün sürseydim aynen böyle yazardım. Kolayca anlaşılmasın ve bir gizem uyandırsın ki her heves eden alsın diye. 70 lira temiz para, sorumluluk da yok.

Kudret beye bir mesaj atıp 70 liralık kit isteyin. 5-10 yıl besin eriyiği ihtiyacınız kalmasın !!

akinselcuk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön