View Single Post
Eski 03-06-2011, 02:18   #110
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Sevgili hemşehrim bahçeme hoş geldin, temenni ve dileklerin için teşekkür ederim.

Güler abla sanırım biraz abartmış, basit bir şey, suyu ısıtmak için daha doğrusu ilaçlama yaptığım zaman ister istemez ilaçla temas ediyorsun etmesen bile (bir yazıda okumuştum, o zaman bu zehirlerin ne kadar etkili olduğunu daha iyi anlamıştım. Saçına bile değse saç kılından cilde oradan da vucuda giriyor) Saçına değiyor, bir an önce sabunla bir duş almam gerekiyor,
O nedenle soğuk suyla terli terli duş yapamayacağım için bir güneş enerjisi yapmalıydım, tabi benim istediğim küçük ebatlarda hazırı olmadığı için (ya da ben bilmiyorum) kendim yapmaya karar verdim, küçük sanırım 50x70 gibi bir plastik cam çerçevesi bularak bunun içine önce altına siyah bir malzeme yerleştirip üzerine damlama hortumlarından borular yerleştirip üzerini camla kapattım, diğer sıcak su ve soğuk su depolarını da koyup güneş enerjisi çalışır sistemli kurup çalıştırdım, O küçüçük panel 200 litrelik suyu ılıtıp duş alınabilecek duruma hatta çok sıcak havalarda kaynayacak vaziyete getirebiliyor. Bende hem o terimden hem de temas etmişsem zehirden bir an önce kurtulmuş oluyorum.

Özel şiparişler almaya başlayacağım bu gidişle

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön