View Single Post
Eski 02-06-2011, 08:15   #682
loveflower
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Bahçem yok fakat balkonuma sizin ve diğer üye arkadaşların bilgilerinden faydalanarak özen ve coşkuyla koşuyorum.Tohumdan yetştirdiğim karanfil,sardunya,biber,domates,fesleğen,yıldız çadırı,sabah sefasının gelişimleri çok güzel,teşekkür ederim.Balkonum küçük,fazla gelen fideleri eşe dosta hediye ettim.Bir büyük gül(fide halinde dikmiştim 2 sene önce) bir bodur gülüm ,iki kırmızı sardunya bir pembe sakız sardunya,kokulu bordo karanfilim var.10 tane ceylan sardunya çeliği ,maviş,diktim,umarım tutarlar.Ektiğim frezya soğanlarım gelişti tomurcuk verdilerLilium casblancalar gelişiyor.Kır çiçekleri ekmiştim büyükçe saksıya,çok güzel geliştiler.Geçen yıldan sadece büyük gülüm, kırmızı sardunyam ve salon çiçeklerim vardı.Diğer bitkilerin hepsini bu yıl ektim,diktim.Aslında balkonum daha çok seneye baharda renklenecek .Ağaçlar net ve sizin bilgi ve tecrübelerinizden çok faydalandım.Bu bağlamda hiç şüphesiz ki katkı
nız çok büyük bana ve ağaçlar neti okuyan herkese.Umarım ben de hedefim doğrultusunda gerekli özen ve coşkuyu gösterebilmek için yeterince vakit ayırabilmişimdir küçük balkonumu süsleyen bitkilerime.
Sevgiyle kalın.

Düzenleyen loveflower : 03-06-2011 saat 19:40 Neden: Ekleme
loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön