View Single Post
Eski 01-06-2011, 18:21   #321
limon
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Sevgili Gilan, cıvıl cıvıl, rengarenk bahçeni görünce içim açıldı. Ellerine sağlık. Bu arada fotoğrafların da ayrı bir güzel...

Adaçayını bir büyük fincan kaynamış suya bir yaprak atıp 3-5 dk. bekletip içiyorum, tazesini kurutulmuşundan daha çok seviyorum. (sadece kurusuna göre) Bu sıra hem yabancı hem yerli aşçıların tariflerinde adaçayını çok kullandıklarını görüyorum ama henüz hiç denemedim. Çünkü çayını tadını çok beğendiğimden değil (zoraki) şifa olsun diye içiyorum. Yemeğin içinde nasıl olur bilmem.


Düzenleyen limon : 01-06-2011 saat 18:57
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön