View Single Post
Eski 01-06-2011, 14:34   #173
MeyveliTepe
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
Sn. Meyvelitepe,

Karışımda min %95 olan Kaolinin içeriği aşağıdaki gibidir.

SiO2: %56 ± 2.5
Al2O3: %39 ± 1.2
Fe2O3: %0.7 ± 0.15
TiO2: %0.4 ± 0.05
Yanma Kaybı: %1

%5'lik kısımda çevre ve insan sağlığını olumsuz etkileyecek hiç bir madde yoktur. Ki buna bir örnek yukarıda sözü geçen Titanyum Dioksitti. Ayrıca bizzat benim yaptığım uygulamanın buraya da eklenmiş resmi (136 nolu mesaj) buna bir başka kanıttır. Göndereceğimiz numuneyi siz kendinizde test ettirebilirsiniz.

Amerika'da ki gibi Türkiye'de KKGM Kaolin için sertifika veya lisans türü bir belge istemiyor. Amerikadaki üretici koruma koşulları ile Türkiyedeki üretici ve tüketici koşullarındaki farklılık bizi bildiklerimizin hiç değilse bir kısmını şimdilik kendimize saklamamızı gerektiriyor.
...
Bilgi için teşekkür ederim. Ancak verdiğiniz bilgi Kaolinin literatürdeki dağılımı zaten. Ben, ürününüzün toplamı içinde kaolinin %95 olduğunu gösteren bir şey var mı diye sormuştum.

Haklısınız, ülkemizde tüketici koruma kuralları daha az gelimiş. Fakat buna dayanarak, sizin deyiminizle ürün içeriğini en azından güvence garantisi sağlamadan kendinize saklamanız ne kadar etik olur bilemem.

Yeni ürünün numunesi konusunda henüz herhangi bir gelişme olmadı, çok büyük ve pozitif bir farklılık beklentisiyle meraktayım.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön