Sevgili Zeki Yağlı,tohumdan bitki yetiştimeye çabalarken, tohumdan bitki yetiştirme konu başlığı altında sorularıma verdiğiniz cevaplar ile bilgilerinizden faydanlandım.Teşekkür ederim.Ne zamandır bahçe sayfanızı gezmek istiyordum ama öyle üstün körü olsun istemediğim için,geniş bir zaman ayırmak istiyordum.Bugün işe gidemedim,raporluyum,evde dinlen dedi eşim=doktorum.Yatıyormuyum diye her saat başı kontrol edince (kendimi balkona atıp bütün günü bitkilerimle geçirebildiğimi gördüğünden ve bildiğinden) ben de Ağaçlar nette geçirdim zamanımı.Sizin bahçenizi de uzun uzun gezme fırsatı oldu benim için.
Bahçenizin ve sizin hakettiğiniz herşey söylenmiş,arkadaşların ifade ettikleri her söze katılmamak mümkün değil.Bahçenizi her mevsim yaşatıyorsunuz,her mevsim ayrı güzel.Verdiğiniz özene,emeğe,bilgiye hayran kalmamak elde değil.Sayenizde bizler de bu güzellikleri görmeye nail olduk.Maşallah ve ellerinize,emeğinize,sevginize sağlık
Ve bahçeniz bizleri sadece görsel şölen ile karşılamıyor aynı zamanda her bitkiyi tanıtıp bizleri bilgilendiriyorsunuz.Kitap okur gibi okudum yazdıklarınızı.Burda hazine saklı gerçekten,tüm bu bilgiler ve bilgiler ışığında ortaya çıkarılmış güzellikler.Başucu kitabı gibi dönüp dönüp okunacak

Ve endişe buyurmayın ki verdiğiniz bilgiler okuyanlara yeni ufuklar açıp o bitkileri edinme, yetiştirme isteği uyandıyor.Ve bunun anlamı da; paylaşımcı yüreğiniz amacına ulaşıyor demektir.Henüz bahçem yok ama ileride hayal ettiğim bahçe için daha şimdiden notlarımı aldım bile.
Yaşamınız güzelliklerle coşsun

Sevdiklerinizle beraber sevgiyle kalın.