View Single Post
Eski 01-06-2011, 10:34   #225
alparslan
Ağaçsever

alparslan's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2006
merhaba gilan hanım,bana vermiş olduğunuz gül ve asma fidesi için tekrar teşekkür ederim,ben de size bir sonraki görüşmemizde bir şeyler hediye etmem isterim (çam fidesi,arizona servi,3 çeşit ardıç türü,at kestanesi,meşe,amerikan sarmaşığı,hedera helix,taflan,alıç,henüz sonbaharda çeliklediğim ama türünü bilmediğim güller,mazı,badem, aşısız ceviz,mavi çiçekli süsen) bunların hepsinden **** istediğiniz herhangi birisinden hediye etmek isterim.ayrıca ördek yumurtasıda verebilirim
bahçemizi eşimle birlikte yeni yeni düzenliyoruz.beğendiğiniz için teşekkür ederim.otlara gelince, dün praktikere gidip bir tane kenar kesme **** **** tırpan mı diyorlar ondan aldım bir tane.bu gün inşallah kurtulacağım otlardan.düzenlemelerle ve çiçeklerle daha çok eşim ilgileniyor.kafasına göre yapıyor,ben de pek karışmak istemiyorum,daha çok ameleliğini yapıyorum.ön tarafta kameraya bakan ördeğimiz erkek,arkalarını dönmüş iki tanesi de dişi,1 tane de tavuğum var.aslında 8 tane ördeğim vardı 5 tane de tavuğum.nedendir bilmiyorum arka arkaya öldüler,hastalıktan sanırım.görüşmek üzere iyi günler dilerim

alparslan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön