Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sayın Zafer İnandıklı,çiçekleriniz,harikalar,saksılar da ona keza,marifetli ellerinize sağlık kardeşim.O gördüğüm herhalde kaynana dili denilen kaktüs mü ? Nasıl o kadar büyütebildiniz,bir kazaya uğramadan,maşallah diyorum.Yüksük otu dediğiniz çiçek tohumdan mı üretildi,görüntüsü çok dekoratif bir çiçekmiş ,ilk defa gördüm.Sakızlarınız,küpeliler iyice coşmuşlar.Duvarlarınızda çok hoş görüntülerle dolu,tabii işin içine bayların eli değince belli oluyor.O çivileri oralara bizler çakalım derken çok kereler ellerimizi paralarız.Bahçenizi çok seviyorum arkadaş,nostaljilerle dolu geliyor bana .sulama ibriğinizde gözümden kaçmadı.Ellerinize sağlık ,renkli sıhhatli mevsimler dilerim.Selamlar sevgiler.
|
Sayın berrinb, teşekkür ederim. Kaktüs sanırım hint incirinin bir türü, o benim yaşlı dostum. Yüksük otunu geçen yıl tohumdan yetiştirdim. Sardunyalar bu yıl gerçekten çoştular.
Alet işler el övünür demişler, bahçede küçük bir atölyem var, her türlü alet edevat mevcut alet bol olunca da işler daha kolay oluyor.
Asıl tutkum ahşaptır benim. Dekopaj oyma (kıl testeresi ile oyma) Çalışırım.
Selâmlar, saygılar...