View Single Post
Eski 30-05-2011, 14:52   #227
sabah
Ağaç Dostu

sabah's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Merhabalar,

Toplantı için gerekli organizasyon ve evsahipliğini yapan Müjgan ve herbaryum’a teşekkür borçluyuz.
Üniversitenin yeşillikler içindeki bahçesinde buluşup yağmurdan korunmak için gittiğimiz yerde kimi zaman içerde kimi zaman dışarda sohbetlere başlandı. Bir ara Güler hanımın elinde eldivenler, saksılardan bitkileri çıkarttığını gördüm. Daha sonra ortalıkta bir sürü hediyeler, beyaz, mavi mavişler, güller, çilekler, atlaslar, yaseminler, tişörtler, kupalar, boyama kitapları dolaşıyordu. Hava açınca Herbaryum’un açıklamalarıyla bahçede yürüyüş yaptık. Yakalarında kartlar, hem çevredeki bitkileri inceleyen hem de birbirleriyle konuşarak yürüyen kalabalık grup, pazar günü ders çalışmaya ya da spor yapmaya gelen öğrencilerin bulunduğu ortama hareket getirdi. Daha sonra yemek masasında sohbetlere devam edildi. Günün kısa hikayesi böyleydi.
Toplantıya İstanbul’dan katılan değerli konuklarımız malina, Ferda Ülkümen, Güler ve eşi Oğuz Bey ile Ereğli’den katılan cemo bizi çok sevindirdiler.
Mesajlardan ve fotoğraflardan kişileri tanımanın ne kadar yetersiz olduğunu yüzyüze görüşünce bir kere daha anladım. Her biriyle şahsen tanışma fırsatı bulduğuma çok memnun oldum.
Doğayı seven, saygı duyan, meraklı, paylaşımcı, bilgili ve ilgili kişilerle tanışmak, sohbetler etmek çok zevkliydi.
Siteden tanıdığımız bahçeler, teraslar, balkonlar, bitkiler, hayaller vs vs hakkında sohbetler ettik. Toplantı bittiğinde daha konuşma fırsatı bulamadığım arkadaşlar vardı. Koşullarını zorlayarak gelen ve kısa da olsa zaman ayıran arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.
Çok güzel bir gündü.

Katılamayan arkadaşlarla en kısa sürede görüşmek ümidiyle...

sabah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön