Sevgili berrinb, teşekkür ederim.
Asma yaprağından konserve yapın, hiç pişman olmazsınız. Cam kavanozda yapıldığı için sağlıklı ve dalından koparılmış gibi taze. Barbunya ve bezelyeyi, vişne kayısı gibi bazı meyveleri, biz de deep frizde saklıyoruz. Söylemeyi unuttum, asma yaprağını da deep frize koyuyoruz bazen.
Benden de selamlar, sevgiler... Berrin Hanım'cım.
Orhan Özbilgiç Öğretmenim. Bu hafta hava yine soğuk. Her gün yağmur, dolu yağıyor. Uzun zamandan beri ilk kez bu pazar bahçeye gidemedik. Evin içersinde hırkalarla dolaşıyoruz.
Katır tırnağına benzeyen bitkiyi, ''bu bitkinin adı nedir?'' bölümünde, sormadıysam araştırıp sorayım. Öyle çok bitki adı soruyorum ki bazılarını unutabiliyorum.
Ben de size güzel bir yaz diliyorum. Saygılar...
Sayın mandalinci bahçemize hoş gelmişsiniz. Teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum.
|