Sayın nurcanaybay; Son resimler beni pek bir heyecanlandırdı. Son zamanlar çiçeklendirmek için ayırdığım alan böyle renkli ve canlı olursa başka ne isteyeyim. Cannaları görünce yerimde duramadım. Hemen kayınvalidemi aradım. Kaynım hayrola abimle ikiniz annemi ikide bir arıyorsunuz çok mu özlediniz diye takılıyor. Bahçedeki bitkilerimizi merak edip aklımıza geldikçe aradık bugün annemizi de ondan. En son göndermiş olduğunuz cannaları sordum. İyi gelişiyorlar deyip net bir cevap alamayınca programı değiştirip kayınvalideme gitme kararı aldık. Kana yumrularını, kayınvalidem heyecanla direk bahçeye ekmiş. ilk başta bozulmuştum ama heyecanına kıyamadım. Sonra eşim tatlı dille benim bu çiçekler için çok hevesli olduğumdan bahsedince istediğin zaman sökebilirsin kızım sen ne zaman istersen dedi. Şimdi birini söküp bahçeye eksem sulamayı iki günde bir yapabiliyorum sadece sorun olur mu? Yoksa sonbaharı mı bekleyeyeyim?
Kayınvalideme her gidişimde çiçek, ağaç ve çeliklerimizin başında gezinip duruyoruz. Japon çeliklerini seneye kadar kumdan çıkarma dedi kayınvalidem, yaşamamış. Ama sizin hediyeniz olan kurdela, hibisküs ve melisayı biraz keyifsiz görünce üzüldüm. Orada bırakmak istemiyorum. melisa ve hibisküsü bahçeye dikeceğim. Bir kaç hafta önce, kurdelayı alıp eve mutfağa koydum pek keyiflendi. Saksısını değiştirsem nasıl olur? kol atmaya başladı. Kolu kesmem mi lazım, siz ne önerirsiniz?
Umarım sizi sıkmamışımdır. Ama sahip olduklarımı, çok iyi durumda yaşatmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son fotoğraflara zaten diyecek bir şeyim yok. Begonvili görünce gidip kayınvalidemin komşusundan çelikler de alayım diyorum. Hanımeli bulmam kolay çevremde çok. Bana tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim. harika bahçenizin sağlık ve neşe ile keyfini sürmenizi dilerim.
Şimdi yerimde duramayacağım. ben harekete geçiyorum.
Hoşça kalın...
Düzenleyen Uzaylı : 01-06-2011 saat 23:11
Neden: çiçek ismi
|