Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili Cetasule,nazarlık,nazarlık....diyorum!!.Çiçeklerin harika olmuş.clematislerin çok iri çiçekli açmışlar,çok sıhhatli gördüm,Tanrı aşkına o lilyumlara ne yaptında o kadar boylandı?? bendekiler üç karışa eremediler.Pembe çiçekli Vangel dayı diyeceğim geliyor,bir eserden esinlenerek, Vangelya ya hiç özenmemiştim, ama bunu görünce fikrim değişti,başka bir ağaca mı sardırdın.Birde ne zamana kadar çiçekli ,bana bir malumat verirsen sevinirim.Mor salkıma gelince benim kesilen ceviz o boydaydı ve mor salkım en tepeye kadar sarmıştı."Tanrı bütün bitkileri hain ellerden korusun diyorum" Aslanağzınında rengi çok değişik.Başka ne diyeyim hemşerim.Ellerin dert görmesin.Resimlerine teşekkürler.selamlar,ve sevgilerimi gönderiyorum sana...
|
Vangelya çalı formunda bir ağaç.Çok yoğun çiçekleri var .Çiçekleri çok yağmura maruz kalmaz ise üç hafta kadar sürer. Evet çoğu insan ağaçlara çok kolay kıyıyor.Ben kendiliğinden kuruyanların,kurusu bile hala yerinde söküp atamadım.Çok da şaşmamak gerek,hiç yoktan sebeplerle insan insana kıyıyor ağaç ne ki.Neyse kötüleri Allah islah etsin.Lilyumlara ben de şaştım,geçen seneden kalma.Geçen yaz o kadar büyümemişti.Tomurcuklar belirdi ama bakalım ne zaman açacak.
Ben teşekkür ederim.
Benden de selamlar - sevgiler