View Single Post
Eski 27-05-2011, 22:54   #4694
loveflower
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Sevgili Güler hanım, bahçenizin fotoğraflarını heyecanla bekliyor ve heyecanla izliyorum.Herşey ama herşey muhteşem.Gözümüzü gönlümüzü şenlendiriyorsunuz.Teşekkür ediyorum size.Siz ve ağaçlar netin diğer üyeleri bahçelerinin fotoğraflarını paylaşırken aynı zamanda fotoğraflara bakan bir çok kişiyi de mutlu ediyorsunuz

''inanın zaman zaman keşke benim bahçem de küçük, kutu gibi olsaydı dediğim oldu.Daha az yorulur, daha özenli yaparsınız.''

Gerçekten hakkınız var böyle söylemeye,hiç kolay değil.Hepsine ayrı özen gösterip bakım uygulamak.Üstelik yazılarınızı okurken ne kadar çok emek verdiğinizi görüyoruz,eşinizin ve sizin emeğinize sağlık.Cuma günleri işlerimi erken toparlayıp öğleden sonra eve gelirim ama bugün eşimin ofisine gittim.Küçük bir bahçesi var ofisin,evde tohumdan yeiştirdiğim fideleri dikmek için.Ne zamandır gözüme kestiriyordum,güzel bir bakım yaptım ama çok güzel oldu.4 saat(cik) çalıştım.Bahçeyi düzenlerken,otları yolarken,fideleri dikerken aklımdan sizin bahçeniz geçti.Küçücük bahçe bile bu kadar yorarken kimbilir siz ne kadar çok yoruluyorsunuz.Ama işin sonunda çayımı alıp oturup bahçeyi seyre daldığımda ki keyif anlatılmaz.Aklıma bile gelmedi yorgunluk falan.İnsan daha çok daha çok ilgilenmek istiyor.Sizin hissettiğiniz duygunun da tam olarak bu olduğunu tahmin etmemek mümkün değil.Hele o mis kokulu kameriye de çayınızı yudumlarken aldığınız keyif anlatılamaz sanırım.Bir de yanında Oğuz beyin kendi yetiştirdiği sebze ve meyleri yemek ayrı bir güzellik.
Sevdiklerinizle birlikte adınız gibi hep gülün kameriyanızda,evinizde,bahçenizde,bütün yaşamınızda

Düzenleyen loveflower : 27-05-2011 saat 22:56 Neden: harf hatası
loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön