İnanın samimiyetinizi ve yanlış anlamayacağınızı bildiğim için bu mesajı yazma cesareti buldum. Öyle her sayfaya yazamam biliyorum. Anlayabilmek için belli bir olgunluk, latife bilir olmak lazım. Ama biz o kadar mutluyuz ki. Kendimizi anlatmaya, size özenirken, aynı duygları artık biz de paylaşıyoruz diye yazmak istedim. Bizim için çok yeni deneyim bunlar. bugün böyle bir şey geçince başımızdan, üstüne de sizin doğallığınızda mesajı okuyunca eşime dönüp bir daha takıldım. Gülmem ondan.
Hava atmak haddimiz değil tabi. Hiç öyle bir niyetim olmaz. Ben olduğum gibiyim. Ama bazen bizim için bahçe hayalimiz ve aldığımız tepkileri anlatmak için bazı durumları anlatma ihtiyacı hissedip yazdım. yanlış anlayanlar olursa üzülürüm, bir daha detay vermem. Evet bizler buyuz. Hayalimizle uğraşmaktan o kadar mutluyuz ki, yeni tecrübe ettiğimiz acemiliklerimizle eğleniyoruz. İnanılmaz keyifli, bakmayın biz sadece kendimizle eğleniyoruz. Gerisi haddimize düşmez. Sadece tesadüfü paylaşmak istedim. Eğlenceli kısmı bu. Uğraşlar aynı olunca, birbirimize benziyoruz. Kocaman aile olduk hepimiz.
İnşallah bir gün bahçe ziyaretine gelebiliriz. Hatta Sayın SDurul'la hep beraber mi gitsek diye bir ara ikimiz de düşünmüştük. Bakalım nasip. Gelmeyi çok isterim. Valla çayı da çok severim. Ama o harikalar diyarında, çayı unuturum ben...
Sağlıcakla Kalın...
Düzenleyen Uzaylı : 27-05-2011 saat 20:58
Neden: Cümle ilave
|