View Single Post
Eski 27-05-2011, 20:08   #389
acemifüsun
Ağaç Dostu

acemifüsun's Avatar

Giriş Tarihi: 30-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hakkı Şen Mesajı Göster
Sevgili Füsun Hanım, clematis hem formu hem de güzel rengiyle harika görünüyor. Bir nazar boncuğu takmalı Hemen arkasında görünen maviş sanırım, o da şu sıralar tomurcuklanmaya başlamıştır. Küpe çiçeklerinizi merak ettim, bu yıl dikilen fideler mi? Yılbaşı çiçeğinize de bir gözünüz aydın demek lazım Saksıları beğendiğimi zaten her fırsatta yazıyorum. Onlara diktiğiniz bitkiler ve dizayn şekliniz de olduklarından bile daha güzel görünmelerine sebep sanırım. Ellerinize sağlık, bol bol keyfini çıkarın inşallah. Saygılar..

Sevgili Hakkı bey,
Teşekkür ederim Clematis zor bir bitki değil aslında, zamanla tanıdıkça dilini daha iyi anlıyorsunuz. Clematisin yanında gördüğünüz tahmin ettiğiniz gibi maviş. Yakında tomurcuklanacak sanırım, uçları çatallaşmaya başladı Küpelerden İngiliz olanları kış başı yeniden çelikleyip, köklendirmiştim, bugün fırtınada dalları kırılan pazar güzellerini geçen yaz başı küçücük fideler olarak satın almıştım.
Güzel görüşleriniz için ayrıca teşekkür ederim, hepimiz çiçeklerimizin keyfini bol bol sağlıkla yaşayalım inşallah Saygılar.

acemifüsun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön