Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hakkı Şen
Sevgili Füsun Hanım, clematis hem formu hem de güzel rengiyle harika görünüyor. Bir nazar boncuğu takmalı  Hemen arkasında görünen maviş sanırım, o da şu sıralar tomurcuklanmaya başlamıştır. Küpe çiçeklerinizi merak ettim, bu yıl dikilen fideler mi? Yılbaşı çiçeğinize de bir gözünüz aydın demek lazım  Saksıları beğendiğimi zaten her fırsatta yazıyorum. Onlara diktiğiniz bitkiler ve dizayn şekliniz de olduklarından bile daha güzel görünmelerine sebep sanırım. Ellerinize sağlık, bol bol keyfini çıkarın inşallah. Saygılar..
|
Sevgili Hakkı bey,
Teşekkür ederim

Clematis zor bir bitki değil aslında, zamanla tanıdıkça dilini daha iyi anlıyorsunuz. Clematisin yanında gördüğünüz tahmin ettiğiniz gibi maviş. Yakında tomurcuklanacak sanırım, uçları çatallaşmaya başladı

Küpelerden İngiliz olanları kış başı yeniden çelikleyip, köklendirmiştim, bugün fırtınada dalları kırılan pazar güzellerini geçen yaz başı küçücük fideler olarak satın almıştım.
Güzel görüşleriniz için ayrıca teşekkür ederim, hepimiz çiçeklerimizin keyfini bol bol sağlıkla yaşayalım inşallah

Saygılar.