Ben de yaptım.
İlk önce bir kıyma makinesi edindim.
Bu sayfada okuduğum bütün bilgileri yeniden gözden geçirdim.
Nargile usulü yapmaya karar verdim.
Nefes alıp işe başladım.
1. İnsan için Çilek Enzimi 15.04.2011 ( Ortam sıcaklığı 22 derece sabit )
650 gr Çilek
100 gr Esmer Şeker
3.5 Lt. Yağmur suyu
0.1 lt Pekmez ( 20 gün sonra)
100 gr Yogurt ( 10 Gün sonra )
Gaz çıkışı pekmez ile birlikte çıkmaya başladı. Bugün itibari ile gaz çıkışı yok.
Kontrol 15.05.2011
Koku Çok az yoğurt kokusu var
Tat Çilek tadı belli belirsiz
Ph Ölçümü yapılamadı
İçim Daha önce böyle bir şey içmemiştim. Mukayese yapamam.
Yudumu ağzımda beklettim. Orada bir ateş başlayıp yavaşça
bütün vücuda dağıldı.
Başka kontrol edeceğim bir şey var mı acaba.
(Resim ilavesini ve diğerler enzimleri sonra anlatacagım )
|