İlahi Güler hanım; Neşeniz daim olsun. Mesajlarınız hep gülümsetiyor beni. Ama bir tanesine koptum az önce gülerken. ( koptum da buluğ çağı çocuğu gibi oldu, kırıldım mı diyeyim bilemedim. ) Eşiniz için kısakollu tişört giymiş gibi amele yanığı demişsiniz ya. İşte daha bir saat önce bahçeden yağmur nedeni ile erken döndük. Eşimle konuşurken yüzyüze bakıp birden kahkayı patlattım. Hayatım ya, ben seni hiç böyle görmemiştim. Bu ne böyle kafayı, başka vücuda monte etmiş gibi. Çok kararmışsın, bu derece olduğunu farketmemiştim diye. Öylesine güldüm ki. Fena bozuldu. Şimdi sizin mesajı da okuyunca, bir daha kahkaha atıyorum, bu sefer duramıyorum. Arka koltukta bir bakış atıyor hala bozuk. tek kelime etmedi.
Yaa daha geçen gün kalem tutan ellerim şimdi ne oldu diye kendisi ile biraz buruk biraz alaycı konuşuyordu. Damarına mı bastım ne. Ne yapayım benzer konuyu okuyunca kendi halimize gülmeden edemedim.
Koşuşturmak, herşeyi yetiştirmek uğruna arapsaçı gibi karma karışık oldum. Zaman zaman bahçe sayfalarına bir bakıp, bir koşuyorum. Bahçeniz her zamanki gibi harika. Muhteşem çiçeklerinizi izlemek, hele mesajlarınızı okumak çok keyifli. İyi ki varsınız.
Ellerinize, yüreğinize sağlık. Tabii Oğuz bey'in hakkını yememek lazım. Hayranlıkla izliyoruz. maaşallah.
Sizi takipteyiz. Saygılar...
Düzenleyen Uzaylı : 27-05-2011 saat 21:04
Neden: harf düzeltme
|