Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yakup Ünal
sayın adil;
Benim düşüncem bu sitede eksikliklerimizi gidermek için bir birimize yardımcı olacak bir ortam yaratılması yönündeydi sonuçta profosyonel olanlar fazla yazıda yazmıyorlar her konuya cevapta vermiyorlar. bu sebeptende birbirimize yardımcı olacak ortamın yaratılması için beğenilmeyacak diye seçici davranmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
Belkide bu üyelerin bahçesi başklığı yeterli değil güzelliklerin sergilendiği yer mi? yoksa ağaç meyve v.s yetiştirilen bahçelermi ?
Biribirinden güzel bahçeleri görmek için başka bölüm olmalı, Sebze meyve ağaçlarının yetiştirildiği bahçelerin bölümünün farklı olmasının gerektiğini düşünüyorum
|
Merhabalar yakup ünal.
Çok doğru söylüyorsunuz.Yanlız bizler biraz kolaycılığa kaçıp her konuyu aynı bölümde yayınlamaya çalışıyoruz.Şu anda bağ bahçe iş zamanları.Akşamdanda çocuklara bırakıyoruz interneti.Fırsat bulabildiğimce sizlere cevap yazmaya paylaşmaya çalışıyorum.Birde şunu düşünüyorum,her paylaşımcı istenilen şartlara ve kurallara uyma sıkıntısı çekebilir.İnsanlar teferruatları can sıkıcı bulur genelde.Fakat düzen için gerekli bir konu. Sizin dediklerinize tamamiyle katılıyorum.Bu düzeni kurarız inşallah.